شرکت بیمه نوین نمایندگی رسمی 3350 شرکت بیمه نوین نمایندگی رسمی 3350

 
شرکت بیمه نوین نمایندگی رسمی 3350
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

از اینکه در انتخاب خود ما را انتخاب کردید تا به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید سپاسگذاریم و امیدواریم که بتوانیم انتظارات شما را در این رابطه برآورده سازیم . بنابراین جهت تحقق به این امر مهم به کمک و همکاری صمیمانه شما دوستان عزیز نیازمندیم و امیدواریم با عضویت خود در این فضا و انتقال مطالب به ما کمک نمائید .
موضاعات
معرفی شرکت خودرو آتش سوزی باربری حوادث عمر و بازنشستگی هواپیما مهندسی مسولیت اخبار علمی فرهنگی ورزشی سیستم استعلام بیمه مرکزی سایر پول درمان آموزش بازاریابی سرگرمی نقاشی تصاویر دیدنی آیین نامه مسابقه
پیوند وبلاگ
PCTech
سیب اس ام اس
ثبت نامه بیمه بازنشستگی
آنتی ویروس آواست
كلوپ هواداران رئال مادريد
ایلیابلوگ
شرکت بیمه نوین
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مسائل مربوط به بیمه و خدمات آن و آدرس www.Bkkg.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما

در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
تير 1393
خرداد 1392
ارديبهشت 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
بهمن 1390
دی 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
بیمه البرز شیراز
تبادل لینک
پرداخت الکترونیکی حق بیمه بازنشستگی
آریا رنک
اس ام اس سیب
وضعیت بیمه بازنشستگی
سامانه بیمه بازنشستگی
دریافت برنامه بیمه نوین
سازمان خدمات درمانی
سازمان تامین اجتماعی
شرکت بیمه ما
شرکت بیمه ملت
شرکت بیمه حافظ
شرکت بیمه میهن
شرکت بیمه توسعه
شرکت بیمه رازی
شرکت بیمه پارسیان
شرکت بیمه آسیا
شرکت بیمه البرز
شرکت بیمه دانا
شرکت بیمه ایران
اورژانس کامپیوتر
جوان امروز
سازمان هواشناسی
استانداری گلستان
شرکت مخابرات گلستان
شرکت گاز گلستان
شرکت ملی گاز ایران
شرکت مخابرات ایران
دولت الکترونیک
ایرانسل
بانکداری اینترنتی ملت
همراه اول
بانک ملی
نوآوران جوان
مدیران سبز
مجله خلاقیت
آنتی ویروس آواست
پخش زنده شبکه های تلویزیون
شرکت بیمه نوین شعبه همدان
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 28
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 35
بازدید کل : 5204
تعداد مطالب : 117
تعداد نظرات : 29
تعداد آنلاین : 1




تکنیکهای مؤثر پاسخگویی به اعتراضات مشتری در بیمه (قسمت اول)

 تکنیکهای مؤثر پاسخگویی به اعتراضات مشتری در بیمه (قسمت اول)

 

یکی از بزرگ‌تتکنیکهای مؤثر پاسخگویی به اعتراضات مشتری در بیمه (قسمت اول)رین چالش‌های پیش‌پای فروشندگان بیمه، نحوه‌ی پاسخگویی صحیح و قانع‌کننده به ایراداتی است که از سوی مشتری مطرح می‌شوند. در این‌باره می‌توان به‌راحتی چندین جلد کتاب نوشت. اما در این مقاله سعی کرده‌ایم تا تکنیکهایی را به شما آموزش دهیم که با به‌کارگیری آنها در جریان فروش بیمه‌نامه‌هایتان تقریباً هرنوع ایرادی از جانب مشتری را برطرف کرده و فروش خود را نهایی سازید.

همانطور که می‌دانید هیچ فروشی بدون ایرادگرفتن مشتری انجام نمی‌گیرد. ایرادات نشان‌دهنده‌ی علایق هستند. ایرادگرفتن مشتری به‌منزله‌ی نزدیک‌شدن مرحله‌ی پایانی فروش است. ایرادات و علایق مثل حلقه‌های زنجیر به‌هم متصل هستند؛ یعنی وقتی اعتراض نباشد، علاقه‌ای در کار نیست و وقتی علاقه‌ای درکار نباشد، خریدی هم در کار نیست!

درحقیقت در فروش‌های موفق، بیشتر از فروش‌های ناموفق ایراد گرفته می‌شود. پس هرچه ایراد بیشتری بشنوید، احتمال فروش‌تان نیز بالاتر می‌رود. در ادامه، چندین تکنیک قدرتمند برای پاسخگویی به ایرادات مشتری و ترغیب وی به خرید بیمه‌نامه آورده شده است:

1. اصل شش ایراد:

این اصل می‌گوید: در هر فروشی بیشتر از 6 ایراد نمی‌بینید! مشتری یک‌بار و یا نهایتاً 2 بار از چیزی ایراد می‌گیرد ولی مطمئناً این تعداد به 6 نخواهد رسید. می‌توانید ایرادات مختلفی که درطول یک‌هفته و یا یک‌ماه می‌شنوید را در گروههایی بسته‌بندی کنید. سعی کنید لیستی از ایرادات مشتریان‌تان تهیه کنید. هرنوع سؤال، انتقاد و یا شکایتی که ممکن است بشنوید را در لیست‌تان اضافه کنید. سپس آنها را اولویت‌بندی کنید. آنگاه متوجه خواهید شد که اکثر مردم نسبت به چه چیزی حساسیت دارند و چه چیزی بیشتر از همه باعث می‌شود که مردم از شما خرید نکنند.

2. ایرادات را طبقه‌بندی کنید:

پس از اولویت‌بندی ایرادات، باید آنها را در گروههای مختلف قرار دهید. احتمالاً گروههای شما بدین نام‌ها خواهند بود: ایراد از قیمت، ایراد از خدمات‌دهی، ایراد از بیمه‌نامه‌ی شما نسبت به بیمه‌نامه‌ی مشابه شرکتهای رقیب، ایراد از نوع و قوانین پوشش‌ها و... . معمولاً تعداد این گروهها هرگز از عدد 6 تجاوز نخواهد کرد. حال باید هر ایرادی که تابه‌حال شنیده‌اید را در گروه مربوط به آن ایراد بنویسید. پس از اینکه تمام این کارها را انجام دادید، برای هرگروه از ایرادات دلیل محکمی بیابید. با ارائه‌ی جواب سعی کنید شک‌وتردید و نگرش مشتری‌تان را برطرف کنید تا متقاعد شود و از شما خرید کند. باید ایرادات اساسی مشتری را رفع کنید و او را آسوده‌خاطر سازید.

3. از نامه‌های تشکر و قدردانی استفاده کنید:

همانطوری که می‌دانید یکی از بهترین راههای رفع ایرادات، ارائه نامه‌های سپاسگذاری مشتریان راضی که قبل از خرید بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شما با همان مشکل مواجه بودند، می‌باشد. این نامه‌ها در مشتری اثر عمیقی می‌گذارند که برای همیشه نگرانی‌اش نسبت به خرید بیمه‌نامه‌ی مذکور برطرف شود.

4. ایرادات مشتری را به‌عنوان پرسش تلقی کنید:

علاوه‌بر نامه‌های قدردانی، روش دیگر مقابله با ایرادات، تلقی‌کردن آنها به‌عنوان پرسش‌هایی جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی بیمه‌نامه می‌باشد. توجه داشته باشید، ایرادگرفتن مشتری واکنشی طبیعی به پیشنهاد شماست. وقتی مشتری می‌گوید: «قیمت این بیمه‌نامه‌عمر خیلی بالاست»، شما می‌توانید در پاسخ به او بگویید: «به نکته‌ی خوبی اشاره کردید، فکر می‌کنید دلیل قیمت بالای آن چیست؟» بعد از مطرح‌نمودن اینگونه سؤالات، خودتان پاسخ آن را بدهید. اگر مشتری گفت: «می‌توانیم از جای دیگر آن را ارزان‌تر بخریم» دوباره به او بگویید: «حق با شماست. فکر می‌کنید دلیل اینکه همه‌ی رقبای ما این بیمه‌نامه را ارزان‌تر از ما می‌فروشند چیست؟» سپس خودتان راجع‌به دلایل آن، توضیح دهید.

دلیل خوب

5. دلیل خوبی بیاورید:

می‌توانید ایرادات مشتری را به حداقل برسانید به این ترتیب که با او طوری رفتار کنید که گویی خودش با پرسیدن این سؤال‌ها می‌خواهد شک‌وتردیدش را برطرف کند. وقتی مشتری می‌گوید: «نمی‌توانم از پس هزینه‌اش برآیم»، پیش خودتان فرض کنید که او می‌گوید: «مرا برای پرداخت سالیانه‌ی چنین مبلغی قانع کن!»

وقتی مشتری می‌گوید: «اجازه دهید در این مورد با همسرم مشورت کنم»، پیش خودتان فرض کنید که می‌گوید: «لطفاً آنقدر به من اطلاعات بدهید تا دیگر لازم نباشد با شخص دیگری مشورت کنم!».

6. اجازه دهید مشتری‌تان به‌راحتی ایراد بگیرد:

علی‌رغم تمام آنچه گفته شد، اجازه دهید مشتری‌تان با آسودگی از بیمه‌نامه‌تان ایراد بگیرد. اکثر مشتریان دوست ندارند با فروشندگان جروبحث کنند چون می‌ترسند که شما ناراحت شوید و یا تصویر ذهن‌تان از آنها مخدوش شود. پس کاری کنید مشتری به‌راحتی ایراد بگیرد و سعی کنید انتقاد او را با گشاده‌رویی و دوستانه پاسخ دهید تا از شما نترسد.

ایرادات و انتقادات مشتری مانع پیشرفت شما نیستند بلکه پُل رسیدن به موفقیت و نردبان ترقی شما در فروش می‌باشند. بهترین فروشندگان آنهایی هستند که بر تمام مسائل گفته‌شده احاطه دارند و با آنها به بهترین شکل برخورد می‌کنند.

7. ایرادات مشتری را تحسین کنید:

هر بار که مشتری از چیزی ایراد گرفت، او را تحسین کرده و بگویید: «چه نکته‌ی جالبی، خوشحالم از اینکه آن را مطرح کردید». ابراهام لینکولن می‌گوید: «همه‌ی انسان‌ها، تعریف و تمجید را دوست دارند!».  وقتی شما از ایراد مشتری ناراحت نشوید و حتی آن را تحسین کنید، مشتری احساس بهتری نسبت به خود پیدا می‌کند. در نتیجه، از پرسیدن سؤالات دیگر احساس نگرانی نمی‌کند. بدین‌ترتیب فرصتی عالی خواهید داشت تا تمامی سؤالات و نگرانی‌های مشتری را شناسایی کنید.

8. با دقت گوش کنید:

به تمام حرف‌های مشتری با حوصله و دقت گوش دهید و راجع‌به آنها پیش‌داوری نکنید. هرچند ممکن است بسیاری از صحبت‌هایش برای‌تان تکراری باشند، اما شاید مطلب جدیدی نیز در صحبت‌هایش پیدا کنید. صبور باشید و به‌دقت گوش کنید و پیش از پاسخ‌دادن درنگ کنید و سؤال توضیحی بپرسید. مثلاً بپرسید: «منظورتان چیست؟» نگرانی او را با جملات خودتان بازگو کنید تا دقیقاً متوجه شوید که مشکل چیست؟

9. انتقادات یا شرایط؟:

به‌دقت به جمله‌ی مشتری گوش کنید تا متوجه شوید یک انتقاد است یا یک شرط. اعتراض معمولاً به چیزی اطلاق می‌گردد که امکان پاسخگویی به آن وجود داشته باشد. درحقیقت، مشکلی است که البته راه‌حلی نیز برای آن وجود دارد؛ مانعی برسر راه فروش است که شما می‌توانید آن را برطرف کنید.

اما شرایط مشتری، دلایل واقعی خریدنکردن می‌باشند. شرکتی که در آستانه ورشکستگی است نمی‌تواند بیمه‌نامه‌های شما را خریداری کند، چون شرایط خرید را ندارد. این بیمه‌نامه هرچقدر هم که خوب باشد، ورشکستگی یک شرکت، شرایطی را ایجاد می‌کند که خرید را ناممکن می‌سازد. وقتی کسی پول ندارد، این شرطی است که به او اجازه‌ی خریدکردن نمی‌دهد. 

حال به مطلب جالبی می‌رسیم: وقتی مشتری ایرادی می‌گیرد، آن را دلیل کافی برای خریدنکردن می‌داند یعنی آن مسأله را دلیل اصلی نخریدن می‌داند که البته این قضیه به‌ندرت درست است. به‌طور مثال وقتی مشتری می‌گوید: «نمی‌توانم از پس هزینه‌ی آن برآیم»، می‌توان دریافت که او درحال حاضر توانایی پرداخت هزینه‌های بیمه‌نامه پیشنهادی شما را ندارد یا آنکه نمی‌تواند کل مبلغ را یکجا بپردازد و یا درحال حاضر توانایی پرداخت ندارد ولی در آینده می‌تواند آن را خریداری کند. پس وقتی مشتری می‌گوید: «نمی‌توانم از پس هزینه‌های آن برآیم» همیشه از او بپرسید که منظورش دقیقاً چیست؟

10. خلّاق باشید:

اصولاً مشتریان از روش‌های مختلف پرداخت حق‌بیمه‌ها مطلع نیستند و خود را متقاعد کرده‌اند که نمی‌توانند از پس هزینه‌های آن برآیند. اما وقتی در رابطه با روش‌های مختلف پرداخت با مشتری صحبت می‌کنید، می‌بینید که مشتری به خرید بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شما تمایل پیدا می‌کند. به‌طور مثال، مشتری می‌گوید: «توانایی پرداخت مبلغ را به‌صورت سالیانه ندارم». شما درجواب بگویید: «اگر حق‌بیمه‌های شما را به‌صورت اقساط 12 ماهه تنظیم کنم نظرتان چیست؟ آیا می‌توانید از پس آن برآیید؟»

وقتی ایراد و اعتراض را می‌شنوید سعی کنید بادقت به آن گوش کنید و از مشتری بخواهید تا قضیه را برای‌تان باز کند. در این مرحله گفتن جمله "منظورتان چیست؟" بسیار مؤثر می‌باشد. اطمینان حاصل کنید که فکر پشت این جمله را درک کنید و پاسخ صحیح را انتخاب و به او بگویید. اگر زود جواب دهید و نسنجیده عمل کنید، شاید فروش را از دست بدهید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






آخرین مطالب ...
» آیین نامه های بیمه مرکزی
» سامانه استعلام بیمه نامه
» جدیدترین استعلام حق بیمه خودرو شخص ثالث
» برای دیگران دست و پا باشید
» بیمه
» حوادث
» بیمه درمانی
» بیمه زندگی
» دلنشینترین هدیه
» معجزه ی روبان آبى
» ویژگی سازمان های متفکر
» سامانه
» مزایای بیمه بازنشستگی بیمه نوین
» شروع شد
» روشهای نگهداری (طولانی مدت) بازاریاب در نمایندگی های بیمه
» چگونه بازاریاب بیمه استخدام کنیم؟
» جدول حداکثر حق بیمه نامه شخص ثالث
» جدیدترین استعلام حق بیمه شخص ثالث ویژه خودروهای سواری
» بازی ردشدن در فروشندگی بیمه

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com